Pokeripeli

Pelistä

Tämä pokeripeli on kopio laivoilla ja kaiken maailman huvipaikoissa lojuvista pokeriautomaattipeleistä, paitsi että tässä ei voi köyhtyä oikeasti - ja palkinnot ovat hiukan korkeammat. Tarkoitus on tietysti kerätä rahapisteitä ja tulla rikkaimmaksi.

Ohjeita

Pääset pelaamaan omalla pelaajatunnuksellasi. Jos olet uusi pelaaja, paina nappia "uusi pelaaja" luodaksesi oman pelaajatunnuksen (Ole huoleti, sinun ei tarvitse mitenkään "rekisteröityä" tms. En kerää tietojasi yhtään mihinkään). Rahasaldosi tallettuu muistiin, joten voit tulla jatkamaan virtuaalirahan hankkimista ihan milloin vaan - kunhan muistat oman pelaajatunnuksesi ja salasanasi.
 

Nyt voit myös ladata pelin kotiisi!

Näin sinun ei tarvitse aina ladata ohjelmatiedostoa (n. 1 Mt) aloittaessasi pelisession. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti sellaisille pelaajille, jotka käyttävät hidasta modeemiyhteyttä, tai jotka eivät voi asentaa Shockwave-pluginia koneellensa. Talleta pelitiedosto (pokeri.exe), johonkin, josta löydät sen varmasti - esim. työpöydällesi. Huom, koneellasi pyörivät ohjelmathan voivat aina sisältää viruksia. Tähän en ole mitään viruksia liittänyt, sen takaan. Jos kuitenkin haluat varmistua ohjelman puhtaudesta, tarkista se ennen käyttöä jollain virusskannerilla (Yksi hyvä ilmainen dos-pohjainen sellainen, F-prot, löytyy F-Securen ftp-serveriltä.) Lataa peli tästä (4.0 Mt)
 


Pelisivulle
 

Ajankohtaista:
Kaikki on ajankohtaista!
 
 

PELI-ILOA!

Tästä näet tämän hetken 20 rikkainta pelaajaa

Takaisin kotisivulle