KONSTANTIN BOGINO

Konstantin Bogino on vuosien varrella vaikuttanut vahvasti minun ja monen muun suomalaisen nuoren pianistin ammatilliseen kehitykseen. Itse asiassa maestro Bogino on opettanut sen verran monia suomalaisia, että voitanee jo alkaa puhua jonkinlaisesta opetuslasten tai "fanikerhon" joukosta. Jos et vielä tiedä, minkälaisesta pianistista on kysymys, lue ylimalkainen taiteilijaesittely.

Konstantin Bogino vierailee Suomessa säännöllisesti opettaen ja konsertoiden. Kesäisin ohjelmaan ovat kuuluneet Raudaskylän musiikkileiri kesäkuussa sekä Kuhmon kamarimusiikkijuhlat heinäkuussa. Raudaskylässä ja Espoon musiikkiopistossa järjestetään tämän lisäksi yleensä syksyisin, talvisin ja keväisin, kulloinkin ainakin yksi opetusperiodi.

TENNIS on Konstantin Boginon intohimo. Älä koskaan puhu vähättelevästi tenniksestä hänen läsnäollessaan.

Lähes jokainen K. Boginolta tunteja ottanut on ainakin alussa kohdannut ajoittain lieviä vaikeuksia ymmärtää opettajan tarkoitusperiä. Monia kuolemattomia lausahduksia on sitten useissa illanvietoissa pohdiskeltu ja analysoitu. Tätä Boginon "väljästi englantia muistuttavaa" kieltä pyrin valottamaan näille sivuille kokoamani bogino-suomi-sanakirjan ja sitaattiluettelon avulla. Toivottavasti siitä on hyötyä uusille ja kenties hupia vanhoille Boginon oppilaille ympäri Suomea.

Jos haluat, voit katsoa taustakuvan piirustusta painamalla tästä


Kotisivulle